ProgramSupport till grafiska program
Startsida
Om PS
Sök
Medlemsinfo
Användartips
Problemlösning
Rapporter
Ordlista
Programbanken
Kurser
Boktips
Länkar
Nyhetsbrev

Boken Arbeta effektivt med InDesign i Creative Cloud

Boken är tillgänglig som en nerladdningsbar PDF-fil. Den är endast åtkomlig för medlemmar efter inloggning med användarnamn och lösenord. Alla kan dock ladda ner den utförliga innehållsförteckningen.

 

Arbeta effektivt med InDesign i Creative Cloud

InDesign uppdateras regelbundet och dagens version, InDesign CC 2015, är den elfte generationen på marknaden. Varje ny version får hela tiden mer avancerade funktioner som förbättrar möjligheterna men som samtidigt höjer kraven på kunskaper hos användarna.

Målet med boken är att hjälpa erfarna användare utnyttja programmets många funktioner vid framtagning av trycksaker och elektroniska dokument.

Boken lanseras från början i en elektronisk PDF-version som du kan läsa antingen i din dator eller på en surfplatta. PDF-filen har länkar både från bokmärkesfönstret och från innehållsförteckningen så att du snabbt kan navigera till önskat avsnitt. Dessutom finns interna länkar både inom boken och till fördjupad information på nätet.

Eftersom jag har planer på att även ta fram en tryckt version av boken så är det inte möjligt att skriva ut sidor från PDF-versionen av boken.

Förord

Adobe Creative Cloud

Arbeta effektivt via mallar

Redigera och hantera text

Ta fram och utforma tabeller

Rita och hantera bilder

Långa dokument

Skapa PDF-filer

Förbered dokument för tryck

Tips för effektivare arbete